مطالب اینترنتی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

آشنایی با روش تهیه شیرینی سه آرد

آشنایی با روش تهیه شیرینی سه آرد

مواد لازم برای شیرینی سه آرد :

آرد سفید ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
هل ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر ۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه شیرینی سه آرد:

روغن و پودر شکر را با هم خوب می زنیم تا سبک شود بعد هل را اضافه می کنیم هر سه آرد را با هم مخلوط و الک کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و ورز می دهیم آنقدر ورز می دهیم.

 

تا وقتی که از خمیر گلوله ای در دست گرد کنیم در دست باز نشود از خمیر به اندازه یک فندق (کمی بزرگتر) برمی داریم و در دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم و با اشکال مختلف روی آن شکل می اندازیم سینی فر را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم شیرینی ریختم بعد از پخت باید حدود ۲ تا ۳ ساعت در سینی بمانند تا کاملا خنک شده و خرد نشود.

 

 

The post آشنایی با روش تهیه شیرینی سه آرد appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :آشنایی با روش تهیه شیرینی سه آرد
http://www.jazzaab.net/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d8%b3%d9%87-%d8%a2%d8%b1%d8%af.html



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 4 مرداد 1396
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی